Jis Nails & Beauty

BEAUTY TRENDS: SPECIALS
De voorbije jaren ben ik mezelf steeds blijven bijscholen. Ondertussen kan ik heel fier zeggen dat het instituut is uitgegroeid tot een volwaardig salon. Doordat ik mij blijf bijscholen zorg ik dat ik mee ben met alle nieuwe beauty trends. Zo kan je intussen al terecht voor de 'specials' zoals microblading, wimperlifting en huidverbetering.


Heb je zelf ergens een beauty trend gespot en vraag je je af of deze (binnenkort)

ook te boeken is bij Jis Nails & Beauty? Neem dan zeker even contact op!


MICROBLADING

Permanente make-up wenkbrauwen

Weinig mensen worden geboren met de perfecte wenkbrauwen. Ongelijk, te dun, te licht van kleur, kale plekjes in de wenkbrauw, noem maar op. Microblading biedt de perfecte oplossing in een handomdraai.


Er worden kleine ‘strokes’ gezet, die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen en die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Doordat de haartjes een voor een worden ‘getekend’ is het een behandeling waar de tijd voor genomen moet worden en die heel nauwkeurig moet gebeuren. Uiteindelijk zal deze behandeling je wel tijdwinst opleveren, want je hoeft niet meer elke dag in de weer met wenkbrauwpotloden en wenkbrauwpoeder. De wenkbrauwen die gecreëerd worden met microblading blijven tussen de een tot twee jaar mooi zitten.


Voordelen van microblading

 • Tijdwinst
  Je wenkbrauwen altijd in model en mooi opgemaakt. 
 • Natuurlijk effect
  Microblading is een heel secuur werkje, waarbij echte wenkbrauwhaartjes worden nagebootst. Dit zorgt voor een natuurlijk effect.
 • Minder agressief voor de huid
  Microblading is minder agressief voor de huid, dan het tatoeëren van de wenkbrauwen met een elektrisch apparaat, waardoor de huid sneller geneest en men minder last heeft van pijn en zwelling.

WIMPERLIFTING (incl. kleuring)


De nieuwste techniek om je wimpers permanent te krullen. Deze krulling blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten. Prachtig eindresultaat dat niet kan worden toegepast met een krultang. De ogen tonen groter en mooier.


Voordelen van Lash Lifting:

 • Voor mensen die allergisch zijn voor wimperextensions , geen wimperextensions meer kunnen dragen en toch volle, gekrulde wimpers willen zonder mascara
 • Voor mensen die om andere redenen geen wimperextensions willen, maar wel vollere en gekrulde wimpers zonder gebruik van mascara. Uiteraard is mascara wel mogelijk na de behandeling.
 • Houdbaarheid volume +- 8 weken.
 • Natuurlijke uitstraling.
 • Geen naverzorging nodig.
 • Bestendig tegen vocht en slapen.
 • Je kan gewoon wrijven in je ogen.

HUIDVERBETERING NANNIC DEEPSKIN


Een veilig triple concept met uitzonderlijke resultaten naar actieve huidverjonging en huidverbetering. NBE Deep Skin stimuleert de groei van nieuwe cellen en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Deze behandelmethode geeft zichtbare en langdurige resultaten. 


Een facelift zonder mes of injectienaald!

NANNIC NBE Deep Skin combineert mechanische dermabrasie van de nieuwste generatie met een revolutionair infusieconcept voor gelaatsbehandelingen. Deze speciaal ontwikkelde microkanaliseringstechnologie beschadigt de huid niet. Het is een veilig concept met uitzonderlijke resultaten voor het actief verjongen en verbeteren van de huid.


Zichtbare huidverbetering op: 

 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Vergrote poriën
 • Onreine huid
 • Acné en littekens
 • Pigmentatie
 • Striae 


Huidverjonging: 

 • Vermindert rimpels
 • Verbetert de elasticiteit
 • Stimuleert collageen
 • Herstelt de vochtbalans
 • Stimuleert de celgroei
 • Stimuleert de groeifactoren

WAT IS NU HET VERSCHIL TUSSEN

GELNAGELS EN ACRYLNAGELS?Twijfel je tussen gelnagels en acrylnagels? Er bestaan heel wat mythes over deze verschillen. Zo zouden acrylnagels ongezond zijn, of zouden gelnagels er altijd veel echter uitzien. Mits juist zetten zijn acrylnagels en gelnagels interessante vormen van kunstnagels.


Acrylnagels en gelnagels kunnen wel anders aanvoelen, maar dat moet je gewoon eens uitproberen.


Hieronder vind je enkele verschillen:

 • Bij het drogen geven acrylnagels een sterke geur af. Bij gelnagels is dit niet het geval
 • Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels. Zo kunnen ze iets beter bestand zijn tegen scheuren en breukjes.
 • Bij acrylnagels moet de styliste poeder en vloeistof mengen, terwijl er bij gelnagels maar één product gebruikt moet worden, gel, of wat had je gedacht.WIL JE GRAAG MOOI VERZORGDE NAGELS

MAAR WEET JE NIET WAARMEE BEGINNEN?Zo heb je ook een hele natuurlijke en dunne variant, namelijk gellak, ookwel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd.


Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er twee tot drie weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

5 REDENEN WAAROM WAXEN BETER IS DAN SCHEREN

VOOR DE WIELRENNERS: 


Wel haar op je tanden, maar niet op je benen! 


 • Gemakkelijker om te masseren na de koers


 • Wanneer een renner valt kan de wonde sneller en beter verzorgd worden


 1. Neemt minder tijd in beslag: Wanneer je op een vroege leeftijd begint met je lichaam te waxen hoef je maar om de 6-8 weken terug laten waxen. Als je je benen harst zal je ook minder last hebben van ingegroeide haartjes. Double win dus!

 2. De irritatie verminderd: Bij het scheren heb je vaak last van bultjes en ingegroeide haren, dat is nu verleden tijd. Bij een gevoelige huid is het nog steeds mogelijk dat de huid wat rood uitslaat maar dat is zo weer verdwenen. Een extra voordeel dat je geen snijwonden kan hebben bij het waxen, wat bij het scheren natuurlijk wel mogelijk is.
 3. Minder haargroei na het waxen: Hoe vroeger je begint met je benen te waxen, hoe minder sterk je haargroei wordt. Wanneer je zelf je benen scheert geef je de aanzet (zonder dit te beseffen) aan je haren om heel snel en veel voller terug te komen. En zeg nu zelf- je wil toch geen baard kweken op je benen of andere lichaamsdelen?
 4. Waxen hoef je niet zelf te doen: Het is niet de leukste behandeling die je bij een schoonheidsspecialiste vraagt want je wordt eigenlijk niet echt gepampert. Maar het voordeel is dat je het professioneel kan laten doen en het werk goed kan laten uitvoeren zonder dat je pijn hebt.

 5. Waxen is hygiënisch: Hygiënischer kan het niet. Je krijgt bij elke nieuwe opgelegde wax een kraakschone en hygiënische strip opgelegd die slechts één keer gebruikt wordt. Er wordt telkens per behandeling een nieuwe spatel genomen. 


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren